< Tilbake til oversikten

Hva spiser du til måltider på Lindberg?

#1

sunnereliv sa for siden:

Hva spiser du til frokost, lunsj, middag og 2 mellommåltider på Lindberg? Noen gode middagsoppskrifter? Oppskrifter på kosemat/desserter?

Frokost: Jeg skal spise Fedon musli med valnøtter og mandler evt. hasselnøtter, blåbær yogurt 0.1 % fett (youplait), bananskiver og skummet melk.

Alternavtivt: Havregrøt med litt blåbær(syltetøy) eller rugbrød med skinke, kylling, kalkunpålegg eller makrell i tomat.

Lunsj: Omelett med skinke og litt rugbrød til eller salat (gresk). Alternativ: rugbrød med magert pålegg eller fisk.

Middag: Ertesuppe, salat, kylling, kalkun, magert svinekjøtt, fisk og grønnsaker.

Mellommåltid: yogurt 0,1 % fett blåbær (youplait). Eple, pære eller blå druer. Nøtter: mandler, valnøtter eller hasselnøtter. Gulrotbiter.

Ellers drikke mye vann, noe grønn te og koffeinfri kaffe og te.


#2

nellie sa for siden:

jeg spiser f.eks:
frokost: 3 egg enten kokt, stekt eller eggerøre, et par tomater, litt balsamicodressing, av og til knekkebrød med pålegg og av og til litt havregrøt med cottage cheese.
lunch: middagsrester, Lavkarbobrød (ikke lindbergbrød men veldig lav-lavkarbobrød) med smør og pålegg som f.eks røkalaks eller egg (hvis jeg ikke hadde det til frokost)
middag: fisk/kjøtt/fugl, masse grønnsaker + en fet saus, dressing osv. Av og til en liten porsjon med fullkornspasta eller fullkorn couscous (da ikke så mye fet saus)

Innimellom når jeg ikke har noe matlyst tar jeg en Lav-GI måltidserstaningsshake til frokost eller lunch og på dager hvor jeg trener så spiser jeg to "luncher"

Mellomer blir som oftest nøtter sammen med litt 70% sjokolade:)
Drikke er vann og et par glass med cola zero i helgene.

Jeg spiser ikke veldig magert, men har veldig mye å "ta av" så det går helt fint + at jeg trener endel (i perioder)


#3

Yonah sa for siden:

sunnereliv:

Pass på C-måltidene, her har du sannsynligvis brukt opp C-måltidet på havregrøten, som du forøvrig må passe på å få en proteinkilde til, 100g cottage cheese er faktisk godt å ha i på slutten og øker proteinnholdet. Husk en håndflate med protein til hvert eneste måltid. Og ikke glem fettet som også skal ha på Lindbergmat;)

#4

sunnereliv sa for siden:

Jeg følger ikke Lindberg til punkt og prikke ennå, men skal se hva jeg får til. Det er mye å sette seg inn i.


#5

sunroad sa for siden:

Jeg spiser IKKE vanlig brød, havregrøt, banan,mais og makrell i tomat(tomat sausen inneholder masse karber)og mørk sjokolade og kullsyreholdige drikker eller lett produkter sånn som lett majones etc.(kun lett rømme)
Men jeg drikker vanlig kaffe og te og jeg bruker kustig søtning og drikker fun saft(ikke alle som er enig i det)
Frokost: yoplait 0,1%, cottage cheese og noen mandler
Lunsj: salat med feks ost og skinke med krydder og god olje, eller et veldig lavkarbo brød meg egg og majones(2 karber pr skive)
Middag: gjerne en wok med masse grønnsaker og kylling filet eller annet kjøtt og grønnsaker,eller reker krepsehaler ol, jeg liker desverre ikke fisk......
Mellom måltider, tar jeg gjerne et eple og mandler eller nøtter, hender også jeg tar en proteinshake eller en Atkins eller Lindberg bar, eller bringebær,jordbær eller blåbær og cottagecheese
Hver dag tar jeg tilskudd av omega3, b vitaminer, d vitaminer, selen, magnesium(etter anbefalinger fra Fedon)
Jeg trener også spinning 3-4 dager pr uke...


#6

Minni1 sa for siden:

Måltider.
Frokost: egg, , salat, skinke, , havregrynsgrøt ( C )
Lunch:salat nøtter, yoghurt, hjemmelaget is
Mellommåltid: avocado, eple, pære,nøtter
Middag: grønnsaker/ salat, fisk , kjøtt
Kvelds: rugsprø ( C ) m/gulost, salat

Prøver å unngå C måtlider men noen ganger har jeg det.


#7

Cherry sa for siden:

Er det sånn at om man spiser bonusmåltidet sitt med brødskiver så må man kutte ned på fettet? Selv om man spiser lindbergbrød?


#8

LiseKristin sa for siden:

Mine måltider:
Startdagen-måltid: Havrevelling: ¾ kopp sk. melk + 1 ss store havregryn gis et oppkok (fint i micro). Rør inn 1-2 ss cottage cheese, 2-3 hakkede mandler + ½ ts Splenda og dryss over kanel.
Frokost: ½ skive lavkarbobrød, 1 egg, 2-3 skiver spekeskinke/røkelaks/skinke, noen cherrytomater og/eller agurk. Varierer med omelett med bacon/skinke
Lunch: Middagsrester eller det samme som til frokosten
Middag: Wok med biff/kylling/fisk/svinefilet. Grønnsaker: linser/bønner, broccolli, blomkål, paprika, chili, hvitløk, løk, ingefær. Saus i woken varierer jeg med enten soyasaus/vineddik eller hermetiske tomater. Noen ganger rømme + pesto.
1-2 ggr i uken har jeg gresk salat med fetaost + olivenolje/balsamicoeddik og grillet kjøtt eller fisk ved siden av.
Mellommåltider: 1 neve rå nøtter, eple eller appelsin. Atkins proteinbarer

Kosemat: 70% kokesjokolade, ostekake a la Lindberg


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.