< Tilbake til oversikten

Nybegynner-spørsmål ....

#1

Flippy sa for siden:

Jeg har nå spist ketolyse-mat siden onsdag - har gått ned 2,1 kg og sjekka i ettermiddag at jeg er i ketose - mørk-mørk lilla, så jeg må nok drikke mer :)

Men, så lurer jeg på noen ting..... Er det en idè å finne ut hvor mange karber man kan spise før man går ut av ketose? Føler liksom at jeg blir litt hysterisk med disse karbene og er livredd for å få for mange - og så blir det kanskje altfor få i stedet :o Kan jeg ødelegge mye ved evt å teste ut dette? (så innmari mye får jeg vel kanskje ikke ødelagt all den tid jeg ikke har drevet med dette i mer enn noen dager....)

Hvor mye blir man 'satt tilbake' ved å gå ut av ketose en gang i blandt? Ikke snakk om å skeie ut altså, jeg har ikke noe søtbehov sånn sett, men er fort gjort å glemme seg litt - ihvertfall sånn i starten...... Fikk skikkelig dårlig samvittighet overfor datter'n min tidligere i dag, da jeg sa nei til en liten sjokoladebit hun ville gi meg av lørdagsgodtet sitt......hun ble nemlig veldig lei seg for at jeg sa nei :( Det var bare en liten sånn 'konfekt'-bit med mørk sjokolade og lakris inni, så mulig det ikke hadde gjort no? Jeg har spist bare 2g karber i dag......men skal spise litt når gubben kommer fra jobb da :)


#2

Flippy sa for siden:

Anyone?


#3

Elizabeth sa for siden:

Har du lest boken? der står det at du bør ha gått på kuren en gos stund før du begynner å øke. Men hvorfor ligger du så lavt. Jeg prøver å ligge på 13-15 karber om dagen for at kroppen skal få de næringsstoffene den trenger.
Det er jo karber i de fleste grønsaker og grønsaker må kroppen ha! Det er en oversikt på hva alt inneholder her på lavkarbo.no som jeg følger og har kjpt meg en liten notatbok der jeg skriver opp når jeg lager mat hvor mange gram jeg har av alt og rekner ut hvor mye det blir. Om jeg ligger veldig lavt en dag tar jeg gjerne litt gullerot sånn at jeg er opp mot 15 karber.


#4

Flippy sa for siden:

Jeg er så kresen, at det er begrenset hva jeg spiser...... Det går i kjøttdeig, rent kjøtt (mest svinekjøtt) kokt skinke, salami og blomkål/brokkoli stort sett - og så egg da, selvfølgelig! Har høner sjøl, så det er fri tilgang på egg :) Men, det blir jo ikke enorme karbo-inntak av dette......jeg er også ganske småspist, blir fort mett og er mett lenge.......så det er ikke bevisst at karboinntaket blir så lavt..... Jeg har jo bare kutta ut knekkebrød, brød, pasta, ris og poteter - resten er som jeg alltid har spist......


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.