< Tilbake til oversikten

Veldig enkle seikarbonader

#1

Roteloftet sa for siden:

Ca 800g seifilet i biter
1/2 hakket løk
4 eggeplommer
3dl Kremfløte
Salt og pepper

Kjør seifileten til en fin farse i foodprofessoren, tilsett løken og kjør litt til.
Tilsett eggeplommene, salt og pepper og kjør mens du sper i kremfløten.

Formes til kaker og stekes godt i meierismør. Jeg lagde så store kaker at 4-5 stk dekket en 28cm stekepanne. Fikk 14 kaker/karbonader av farsen i dag.

Under 1g karbohydrat pr karbonade. Ble stappmett av tre karbonader uten tilbehør... :D

Her er det også mulig å trikse og mikse både med krydder og ingredienser. (ost, bacon, gressløk osv...)

Smaker veldig godt. Velbekomme! :rolleyes:
[img]file:///C:/Users/Terje/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/img]


#2

Vettel sa for siden:

Ser digg ut! Skal prøve meg på å lage fiskekaker en dag, de i butikken er jo full av karber..

Takk!


#3

kamp sa for siden:

Jeg gjorde noe tilsvarende med laks.

0,8 kg laks
2 dl fløte
2 egg
Salt og pepper

Kjørte alt i food prosessoren :)


#4

Roteloftet sa for siden:

De smakte veldig bra også :)


#5

Roteloftet sa for siden:

Her kan man trikse og mikse med det man har tilgjengelig av fisk. :)


#6

Anarko sa for siden:

Jeg kutter ned på fløten, og bruker ikke løk. Fant ut sist jeg lagde fiskekarbonader at det ikke var nødvendig med så mye fløte. Ble noe bløtt. Løk er jo en del karbohydrater i, pluss at min mor er allergisk så da sparer jeg noen karbohydrater der :)
Så serverte jeg med rødkålsalat. Det var omnomnom :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.