< Tilbake til oversikten

Carobpulver/johannesbrødkjernemel-forskjell?

#1

Forveten sa for siden:

Jeg har i dag vært og kjøpt carobpulver fordi jeg trodde det var det samme som johannesbrødkjernemel. Da jeg kom hjem og åpnet pakken var det helt brunt og luktet py! Noen som kan forklare hva forskjellen er, og hvilken av de jeg skal bruke i brødet mitt? Jeg baker sånn Fedonbrød...

Takker for svar!

Mvh Christine



#3

MarF sa for siden:

Eg har laget det brødet lenge, og da jeg handlet dette så fant jeg ut at det er akkurat det samme. Det lukter ikke no godt, men brødet blir kjempegodt. Er jo bare en tilsetning som stasher brødet..
Har du kanskje funnet ut dette selv?

Mariann


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.