Nå står det et brett med kokostopper i ovnen, men så kom jeg til å lure på en ting: Er Splenda et sukkerALKOHOL som derfor ikke behøver å regnes med i karboregnskapet? Eller skal det regnes med? I tilfelle er det ca 20 gram splenda i oppskriften, og ettersom Splenda er nesten BARE karbohydrater, så blir det jo litt karber allikevel i denne oppskriften..:o
Oppdaget at de før (lenge siden jeg sjekket altså) hadde satt 1 ts som 0.5 gram. Nå står det på Splenda sine sider at de regner 1 ts som 1 gram "serving size". Det er jo lite det er snakk om uansett, men greitt å være klar over :)
Karbene i splenda kommer i grunn fra matlodextrinen den er tilsatt, og det er et karbohydrat som må regnes med... Kjipt at de skal blande den i maltodextrin, skjønner jo hvorfor.. Men det kunnet godt ha funnets et flytende alternativ synes jeg;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.