< Tilbake til oversikten

Stevia - håp i hengande snøre

#1

Furine sa for siden:

I går bestemte EFSA (European Food Safety Authority) seg for at Stevia ikkje er så skummelt likevel. No står berre Europakommisjonen att, så kjem det forhåpentlegvis på markedet i Europa også. Meir kan lesast her og her


#2

Gange sa for siden:

kva er stevia?


#3

nellie sa for siden:

Søtningsstoff:)


#4

Furine sa for siden:

Jepp, som Nellie seier, det er søtningsstoff. Det står ganske ok info om det i linkane. Visstnok brukt i Japan sidan tidleg 70-tal.


#5

Solange sa for siden:

Alt du får med deg, Furine:) Jobber du i kommisjonen?


#6

Furine sa for siden:

Neida, Solange. Eg som snakkar så dårleg fransk hadde aldri fått jobb der! ;) Var faktisk sambu som informerte meg om det, han las om det på ei eller anna webside tidlegare i veka.


#7

Alkazelters sa for siden:

I og med at Coca-Cola vil bruke et Steviaprodukt i sine drikker, ordner det seg nok ganske fort.


#8

Carisma sa for siden:

Nå savner jeg liker-knappen fra facebook! :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.