< Tilbake til oversikten

Matvarer med histaminer ift pollen allergi

#1

mortenm sa for siden:

Hei!

Leste en annen tråd (angående giktsmerter) om mat med histaminer. De som ble nevnt var tomat, svinekjøtt og rød paprika.

Er det noen som har noen erfaringer med å kutte dette i pollensesongen?

Har ikke merket noe særlig til pollen enda i sesongen og krysset fingrene for at lavkarbo hjalp (første pollensesong med lavkarbo), men så begynte jeg å nyse fælt i stad etter en middag med svinekoteletter, grillpølser og salat med rød paprika. Vi drev å vasket leilighet, så støv irriterte nok finfint men pleier ikke få den reaksjonen ellers.

Hmm, kanskje et eksperiment er i anmarsj.


#2

arnakristin sa for siden:

Hei,
…og så er det kryssallergi. Jeg ble for eksempel dårlig av å spise pærer i gresspollen sesongen.

Et par linker til fenomenet:
Kryssallergi for mat
Kryssallergi


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.