Lagde eggerøre til kveldsmat i dag jeg...det blei jo helt glimrende..
Søkte på alt som var av tråder her for å se om det gikk å lage med kremfløte, men fant ikke noe svar, så jeg prøvde da...
4 egg
4 ss kremfløte
en dæsj smør i panna og voila...blei jo supergodt...stor porsjon da..så har frokost i morra og...
tenkte å ta ett par salami skiver ved siden av og litt agurk...blir jo spekemat det jo...:)
Jeg pleier å lage luksus-eggerøre. Da steker jeg først en god neve hakket bacon eller skinke i masse smør så det blir litt sprøtt. Så heller jeg over sammenvispede egg (helst 1 egg og 2 eggeplommer) med litt fløte eller helmelk eller evt. vann om jeg ikke har annet, og rører godt sammen til det blir eggerøre. Baconfettet blander seg godt inn i selve eggerøren, det er såå godt! Til lunsj i dag tilsatte jeg også hakket løk, rød paprika og frisk persille, samt et par ss. revet ost i eggemassen.
Eller du kan røre inn ca to ss med Tine krydderkremost rett før du tar gryten av plata. All osten skal ikke smelte, det er kjempegodt! :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.