< Tilbake til oversikten

Sauser..

#1

skumgummi sa for siden:

Hei! Nå er jeg HELT fersk på dette her, ikke startet en gang, tenkte begynne neste mandag, men må kartlegge litt og manne meg opp:p
Jeg lurer litt på sauser, vet det kan lages med fløte og egg...men om jeg ønsker brun saus, og ønsker og lage denne fra bunn av, kan jeg bruke smør og protein pulver(eller annet mel dere evt bruker?) og brune dette på en vanlig måte, og tilsette vann og buljong, og en dæsj fløte?
Eller hvordan lager dere brun saus??:)


#2

Yonah sa for siden:

Nei, du får ikke bruna på den måten.

Du må steke kjøttet først, slik at det blir liggende igjen bunnfall i panna, ta opp kjøttet og slå i litt vann slik at godsakene løsner også har du i fløte. Blr det ikke tykt nok, kan sausen jevnes med bittelitt johannesbrødkjernemel.


#3

skumgummi sa for siden:

ok, da ble jeg litt klokere! takk for svar!:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.