< Tilbake til oversikten

Salat-varianter

#1

Clockwork sa for siden:

La denne under Middag jeg, vet ikke heeeelt hva slags måltid folk spiser salater til, men.

Fikk litt salatkick idag, og kunne tenkt meg å lage kylling- eller rekesaslat, men hva er det folk bruker sammen med disse hovedingrediensene?
Det er jo egentlig bare fantasien som setter grenser, men noen tips om hva som funker bra sammen? Kan ikke se for meg at f.eks. reker og pinjekjerner funker så bra... :cool:



#3

Gracella sa for siden:

Hvorfor skulle ikke reker og (ristede??) pinjekjerner gå i lag?
Basis for meg er alltid rømme og majones.
Smaker til med sitron/limejuice, sukkerfri ketchup, krydderier, forskjellige typer eddik... Alt etter hva jeg skal ha i salaten. Man kan også blande pisket krem i dressingen.

Kylling, paprika, litt løk, stangselleri og nøtter synes jeg går fint i lag i en salat.

Reker, strimlet isbergsalat eller hjerte/romanosalat og litt løk er også godt.


#4

Clockwork sa for siden:

Mente salat, som i... ja, middags\lunsj salat, ikke pålegg-type rekesalat ja, men takk for tips uansett :D


#5

nellie sa for siden:

Min favoritt er grilla kylling med gul paprika og pinjekjerner. Det er godt det.
Også Gresk salat da.




Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.