Arka sa for siden:
Hva mener dere om å steke maten i Soyaolje? :confused:
Arka sa for siden:
Hva mener dere om å steke maten i Soyaolje? :confused:
crystall sa for siden:
For min del gjør jeg det ikke. Den inneholder mye omega-6, som det er ugunstig å få i seg for mye av.. :)
Charlott sa for siden:
Hvorfor ikke bruke skikkelig smør? Myyye bedre :D
nellie sa for siden:
Oljer bør ikke brukes til steking da de ikke tåler noe særlig med temperatur, før de blir ødelagt.
Smør og kokosolje er best til steking:)
Arka sa for siden:
Takk for svar. Da skal jeg prøve kokosolje. Klarer ikke smaken av smør til stekingen dessverre.
Kjøper du kokosolje på helsekost?
nellie sa for siden:
Jaa, de har kokosa på helsekost. Til steking skal man bruke den som heter pure..
Yonah sa for siden:
Friterer du maten du da? For varmt smør blir ødelagt og smaker ikke godt. De kan si hva de vil om nøttebrunt smør, det smaker ikke godt og er blitt varmet opp for mye. Jeg steker alltid i smør og passer på å ikke steke på for høy varme for å beholde smaken på både fett og mat.
Men eller den cocosaen med brun etikett er grei steke i, men for dyr for min del.
Arka sa for siden:
Nei Imse - jeg utstår ikke smaken av meierismør.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.