< Tilbake til oversikten

Svinefilet med ingefær

#1

Namba sa for siden:

Denne synes jeg er veldig god. Det er like godt som woket som stekt.

2 skinkebiffer
1 ts revet ingefær
Paprika
Løk
Kinakål
Olje/smør til steking
50-50 creme fraishe og fløte
Salt og pepper

Jeg strimlet skinkebiffene før jeg stekte dem i smør med salt og pepper. Ta dem ut og stek grønnsakene, ha i kinakålen og ingefæren når paprikaen og løken er nesten ferdig. Krydre. Bruk MYE pepper. Hell over creme fraishe og fløte til passe saus. Smak om det er nok pepper. Snaddermat.


#2

lifejack sa for siden:

MARGARIN???:eek:


#3

Namba sa for siden:

Nei. Gammel vane er vond å vende.;) Selvsagt SMØR!:) Nå har jeg endret det.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.