< Tilbake til oversikten

Brød til ostesmørbrød

#1

Jabba sa for siden:

I mitt tidligere høykarbo liv spiste jeg ofte ostesmørbrød. Skinkepålegg og ost med krydder på kneippbrød eller lyst brød. Inn i ovnen til osten har smeltet. Kjenner at jeg savnet dette.
Har du et tips til et lavkarbobrød som kan funke som ostesmørbrød brød???



#3

Jabba sa for siden:

Jeg glemte å skrive at jeg selvfølgelig varmet ostesmørbrødene i ovnen. Da ble det deilig smeltet ost på sprøtt brød.....Og det er sånn jeg gjerne vil oppleve dem igjen.....

Trillian - har du brukt dette brødet til varme ostesmørbrød.....?


#4

trillian78 sa for siden:

Jepp! Brødet blir ikke ordentlig sprøtt. Det er ikke sånn at det knaser liksom. Men ostesmørbrødene blir likevel veldig gode :)


#5

Jabba sa for siden:

OK ! Da tror jeg jommen meg at jeg skal prøve å bake dette! Takk for tips !


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.