< Tilbake til oversikten

Fiskeform

#1

NÅ! sa for siden:

smør en ildfast form, legg passe store fileter i bunnen (torsk smaker bra), strø litt paprika og purreløk over. Bland rømme og rekeost og hell over. Stek i ovnen på 200 grader i 30 min, ta ut formen, dryss reker over, inn i ovnen igjen i 5 minutter. NYT!!!! :D

Kan helt sikkert varieres m andre grønnsaker! Alt etter hva man ønsker og hvor mange karbohydrater man velger..


#2

Ferskenbeinet sa for siden:

mmm hørtes godt ut! Hvor mye rømme/rekeost?


#3

NÅ! sa for siden:

en box rømme og en tube rekeost. da har jeg 800 g fisk nederst. Middag i to dager :)


#4

crystall sa for siden:

Yummy!! :hungry:


#5

StegforSteg sa for siden:

Jummy - denne må prøves :D Men uten reker - for det greier jeg ikke :p


#6

Kitt sa for siden:

Å, dette ble jammen meg godt!:sikle::sikle::sikle:
Jeg byttet ut rømmen med CF, siden min mor som kom til middag ikke er så glad i rømme.
Satt i 30 min i dag tidlig og pillet reker, for så å glemme å ha dem oppi!:p
Reker til kveldsmat!:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.