< Tilbake til oversikten

Overgang fra ketolyseaktig til fedon

#1

Cherry sa for siden:

Har noen erfaringer med overgang fra ketolyse til fedon? Jeg sitter og lurer på om jeg skal spise litt fedon en stund, det er ikke fordi ketolyse ikke passer meg, men fordi jeg rett og slett har lyst på bittelitt mer karbohydrater og det kunne spise litt frukt, da særlig eple, og annen mat. Dessuten tror jeg at jeg klarer å spise mer mat på fedon.

Det som bekymrer meg litt er at dersom man ser litt over kostrådene i filosofien så er det greit med mye karbohydrater, og man skal bruke magre meieriprodukter, noe som jo henger på greip. Vil jeg legge på meg igjen? Vil jeg kunne ta av de 15 kgene jeg har igjen? Vil ett økt inntak av karbiser forstyrre kroppen min?

Fedons produkter som mûsli og barene har jo faktisk relativt mye karbohydrater. Mûslien vil han at man skal spise med LETTmelk eller youghurt.... Soyanøttene er ovnsrista, så da er vel alt det gode fettet ødelagt?


#2

sunroad sa for siden:

I en vektnedgangs fase så anbefaler han IKKE muslien, den må man vente med til vedlikeholdsdietten...og man kan spise 1 Fedon bar om dagen og et lite eple, men spiser du eple ol må du huske på å oppveie med proteiner dvs cottage cheese eller mandler ol. Det var hva jeg fikk anbefalt,alltid å huske at hvis man spiste karber så skulle man spise noe med høyt protein innhold ved siden av.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.