< Tilbake til oversikten

Enkel ketosevennlig is?

#1

Idamor sa for siden:

Den tiden jeg gikk på Grete Roede, lagde jeg meg en enkel is på varme sommerdager bestående av frosne bær og kesam.

Er kesam noe man kan bruke på lavkarbo/ketolyse eller er det for mye karber? Evt hva annet kan man bruke. Fløte?


#2

Kitt sa for siden:

Frosne bringebær, egg og fløte!
Evnt tyrkisk yoghurt, litt flytende Natreen!
Litt smakløs olje eller cocosa!

Mye godt man kan putte oppi for å lage is!:sikle:


#3

trillian78 sa for siden:

Kesamen har 4,8 g karber per 100 g. Så det kommer vel an på hvor stor porsjon du lager. Synes det er helt greit med is laget på kesam på lavkarbokost. Men på ketolyse spørs det om jeg ikke hadde valgt fløte istedenfor for å spare et par karber.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.