Han her fyren har maaange gode oppskrifter, jeg holder på å sjekke ut alle videoene hans nå, det er bla. der jeg fant denne 3-minutters sjokoladekaken jeg la ut oppskriften på her tidligere i dag.
Disse pannekakene ser jo helt ut som de ekte jeg lager, altså sånne amerikanske små pannekaker, eller lapper. Jeg MÅ prøve dem! Men jeg har ikke bakemixen, hva er det egentlig i Atkins sin bakemix? Jeg har glutenmel, kan jeg kanskje bruke det i stedet?
Klart det. Jeg skrev den ned i Notepad mens jeg så videoen:
1 stk 8-ounce-packet kremost mixes glatt (vet ikke hvor mye 8 ounces er)
3 egg
1/4 kopp atkins bakemix
1/4 kopp fløte
3 ts splenda
1/2 ts bakepulver
1/2 ts vaniljeekstrakt (essens går helt fint etter min mening)
Takk for tips til videoer. Merk: oppskriftene står i kommentaren under videoene, så du slipper å sitte parat med notepad :)
Han har også beskrevet en "klone" av Atkins bakemiks på side 2 av kommentarene:
"Atkins Diet Baking Mix Clone:
1/2 cup soy flour and 1 cup soy protein isolate
or 1 cup of almond flour
and combine either one with: 1 Tablespoons baking soda, 1 teaspoon salt, 1 packet of Splenda"
Ikke at det gjorde meg så mye klokere. Hvor mye er f.eks. en pakke splenda i denne sammenhengen? En hel boks? Høres litt voldsomt ut å blande 3,5 dl mel med tilsvarende en kilo sukker.. Må være 1 skje eller noe han mener? Eller kanskje de har porsjonspakker med Splenda i USA. Noen som vet?
Når det gjelder konvertering, så er det enkleste å bruke googles egen innebygde kalkulator. Forsøk f.eks å skrive følgende direkte i søkefeltet:
8 ounces in grams
2 cups in dl
4 fl oz in dl
4 dessertspoons in ml
1 jigger in ml
79 fahrenheit in celsius (eller bare 79 f in c)
50 euros in nok
1200/8
osv, osv..
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.