OK - jeg innrømmer at av og til så jukser jeg litt....slik som i dag f. eks da vi hadde kylling til middag. Jeg lagde Toro sin Kylling Bretagne saus og bytta ut melka med fløte......kjempegodt - men kanskje ikke helt stuerent. (Har aldri havnet ut av ketose - spiser aldri mer enn 2-3 ss saus allikevel.)
Jeg prøver å la være, men er ikke så lett! Har prøvd meg flere ganger på hjemmelaget bernaise, men syns det smaker dritt!:p Så når jeg skal ha bernaise kjøper jeg fjordland sin ferdige, kun 2,2 karber
Men altså, synes dere denne pulverblandingen er så god at den er verdt å jukse med? Pulversaus smaker ikke skikkelig mat i det hele tatt...
Når jeg jukser, da skeier jeg helt ut, ellers spiser jeg strikt ren mat, det eneste jeg kjøper av produkter på "glass og pose" er green curry paste som jeg bruker i div. kokossauser mm.
Fjordland sin beanaise smaker blærk i forhold til hjemmelaget, men dog bedre enn posesaus som ikke smaker beanaise i det hele tatt.
Men ellers, jupp, masse juks, ferdig strimla kjøtt, kyllingfilèet og ikke hel kylling, ferdigskåret salat i blandt også, eller frosne grønnsaker( smaker i grunn ikke helt bra..)..
Ingrid Espelid Hovig har selv sagt at hun syntes det var rart at noe av det hun er mest kjent for er et uttrykk som hun selv aldri brukte i noen program.
Jeg prøvde å lage lavkarbo bearnaise en gang, syntes det smakte fælt :o Jeg elsker posesauser, og fjordland sine ferdiglagte smaker IVERTFALL fælt, etter min smak.
Enig med Imse...hjemmelaget saus er like lett å lage...smaker mye bedre... og man slipper fex transfett og endel ikke særlig fristende tilsettningsstoffer:)
Tror egentlig ikke jeg jukser med noe...drikker nok bare for mye SpriteZero jeg...
Det var vel helst "..og så har me juksa litt.." som var sagt, trur eg ;)
Forøvrig så lagar eg som regel sausen sjølv, men eg kan finne på å kjøpe bearnaisesaus ferdig (våt sådan, som ein kan ete kald eller berre varmar opp) fordi den ikkje har så mange karbar, og så er det så sabla praktisk.
Jeg spiser noen hermetiske thai-supper fra nærmeste innvandrersjappe, jeg - bestående av kokosmelk og grønnsaker stort sett, og akseptabel mengde karbohydrater. Er nok bedre å lage tom kha fra grunnen av, men hermetikken er innmari hendig iblant...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.