< Tilbake til oversikten

Bringebærsyltetøy

#1

tina therese sa for siden:

-Ta en skål frossne bringebær og kok de så vidt myke i microen.
-Rør inn litt søtning av ønsket sort
(så kommer det geniale:D )
-rør inn litt fiberhusk for å få det til å tykne
så det ikke bare renner av det du skal ha det på!
Syltetøyet må stå en stund med fiberhusken i
for at det skal tykne,så ikke ta for mye fiberhusk i om gangen.
Veldig greit å ha stående så man kan ha en t-skje i tyrkisk yoghurt
eller pisket krem eller på en oopsie roll eller liknende:p
Dette er bedre enn noe kjøpt syltetøy og minner om sommer og sol!


#2

Charlott sa for siden:

Lurt triks, skal testes :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.