< Tilbake til oversikten

Jeg skal bake,men hva kan erstattes med Splenda?

#1

hoppetussa sa for siden:

Vil Natreen pulver være grei nok til å erstatte Splenda med? Jeg har nemlig ikke det i hus. Mener å ha lest at det er bismak på bakevarer med NAtreen oppi? Isåfall,-hva anbefaler dere,som en får lett fatt i,fra den "vanlige" butikken?:rolleyes:


#2

Tone-G sa for siden:

Det er bismak i alt av kunstig sukker, men natreen er en grei erstatning for splenda :ja:

Sukrin er det beste å bruke syns jeg, fås kjøpt på helsekost.

www.funksjonellmat.no/sukrin-om.php


#3

Nille sa for siden:

Har jeg ikke Splenda bruker jeg Natreen. Jeg kjenner ingen bismak, men så er det så lenge siden jeg har spist sukker at jeg ikke sammenligner med sukkersmak heller.
Har prøvd Sukrin, men den krystalliserte seg så de kakene jeg prøvde det på så noe ulekre ut.

Skal bake en konfektkake i dag. Omgjort fra en tilnærmet helkarboversjon. Skal bli spennende. Hvis resultatet blir bra skal jeg poste oppskrift og bilde.


#4

hoppetussa sa for siden:

takk dere! Da blir det baking på meg imorgen :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.