Jeg var på jakt etter mandelmel i dag, men fikk beskjed om at det var utsolgt fra leverandøren. Endte opp med å kjøpe kokosmel (Aman Prana) fra Supernature i stedet. Kan man bruke kokosmel i stedet for mandelmel i oppskrifter, og bruker man isåfall samme mengde??
Og hvis noen har prøvd begge, hvem var du mest fornøyd med, og hvorfor??
Nei, det er ikke det samme, de sier seg selv. Men jeg har brukt begge deler omhverandre og det funker stort sett helt likt. Jeg har iallefall ikke oppdaget noen stor forskjell på det jeg baker. Om det er noe så må det være at bakverket blir tørrere med mandelmel i forhold til malte mandler. Så fettet i mandlene har jeg ikke noe imot. Liker saftige kaker/brød/boller jeg :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.