
Myrull sa for siden:
Ligger sikkert ute mange som ligner, men .. :)
- pakke med kantarell og stensopp blanding fra Rema.
Purre
Kremfløte
Salt og pepper
Ost
Har ikke målt akkurat hvor mye jeg har brukt her men...
Fremgangsmåte:
Tøm soppblandingen i en panne og stek sammen med opphakket purre.
Jeg bruker kanskje en 30-40g purre, men jeg er veldig glad i det.
Når dette har stekt litt heller jeg over kremfløte så det dekker det i panna.
Har over salt og pepper etter smak.
I går hadde jeg i litt muskat også.
Når det har kokt en liten stund å tyknet litt så har jeg i ost som smelter inn i sausen å gjør den tykkere.
Her er det bare å ha i ost til man synes den er tykk nok.
Den beste osten jeg har prøvd er Pizzaost med fire forskjellige oster.
Jeg helte dette over biffen jeg spiste på lørdag å hadde blomkål og brokkoli til.
NAM!!!
Mannen likte det også kjempe godt.