< Tilbake til oversikten

Soppstuing/saus med purre og ost

#1

Myrull sa for siden:

Ligger sikkert ute mange som ligner, men .. :)

  1. pakke med kantarell og stensopp blanding fra Rema.
    Purre
    Kremfløte
    Salt og pepper
    Ost

Har ikke målt akkurat hvor mye jeg har brukt her men...

Fremgangsmåte:
Tøm soppblandingen i en panne og stek sammen med opphakket purre.
Jeg bruker kanskje en 30-40g purre, men jeg er veldig glad i det.
Når dette har stekt litt heller jeg over kremfløte så det dekker det i panna.
Har over salt og pepper etter smak.
I går hadde jeg i litt muskat også.
Når det har kokt en liten stund å tyknet litt så har jeg i ost som smelter inn i sausen å gjør den tykkere.
Her er det bare å ha i ost til man synes den er tykk nok.
Den beste osten jeg har prøvd er Pizzaost med fire forskjellige oster.

Jeg helte dette over biffen jeg spiste på lørdag å hadde blomkål og brokkoli til.

NAM!!!

Mannen likte det også kjempe godt.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.