Jeg ser at flere tar angitte karbo i en matvare og trekker fra enkelte ting, blant annet polyoder.. Hva er dette og hvorfor regnes ikke det med i totale antall karbo?
Det jeg egentlig lurer på er kanskje hva kan trekkes fra og hvorfor? Kjekt å vite når jeg nå skal over på lavkarbo resten av livet og pt. ikke har tid til å lese meg opp på noe jeg helt sikkert ville funnet svare på her....:rodme:
Jeg baker forresten nå Fedons sukkerbrød til bløtkake, sjokolade-delice som jeg har funnet her, og fedons franske sjokoladekake til bursdag i morgen. Spent på resultatene!!
Her står det at mannitol har litt kalorier. www.polyol.org/fap/fap_mannitol.html
Hvorfor kan ikke folk bli enige om fakta?:)
Sukrin har ihvertfall max 0,2 kcal pr g.men sies å ha null;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.