< Tilbake til oversikten

Barn og sukrin

#1

Tessa84 sa for siden:

Barn skal jo ikke ha i seg for mye kunstig søtning. Sukrin er jo naturlig. Er det greit for de små å få det i små mengder? I bollene og vaflene jeg lager f.eks?


#2

Aline sa for siden:

Jeg ser ikke noe galt i det. Det beste er jo om de ikke får i seg for mye søtt hverken naturlig eller kunstig, dersom de lærer seg å like ting som ikke smaker så søtt er vel det det beste :)


#3

Mahler sa for siden:

Er det noen som vet hva som skjer i f.eks hjernen når man spiser søtt uten at det har noen effekt på blodsukkeret? Og hva skjer med insulinproduksjonen når man inntar søtt uten GI? Er dette noe som er viktig å være obs på mht. barn?


#4

kathi62 sa for siden:

Barn skal vokse MYE - og trenger godt med proteiner for å bygge kroppen sin større - så personlig ville jeg ikke bekymret meg. Proteiner til alle måltid, godt med grønnsaker og gode valg av fettkilder vil sannsynligvis ikke gi noen form for overspising - vi som spiser lavkarbo vet jo hvor mette vi blir og er stort sett hele tiden


#5

Turid42 sa for siden:

Jenta mi på seks har begynt å spise tyrkisk yoghurt med sukrin istedetfor vanlig yoghurt, som jo er stappfull av sukker. Jeg har tenkt at dette må da være mye bedre enn vanlig sukker. Men nå ble jeg litt engstelig???


#6

nellie sa for siden:

Ingenting å være bekymret for.:)


#7

Turid42 sa for siden:

Takk, da kjører jeg på!:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.