< Tilbake til oversikten

Egg og rekesalat med purre

#1

Modesty67 sa for siden:

Jeg bruker 8 egg og en liten boks reker i lake, kan oppbevares i kjøleskap i flere dager :)

Egg
Pillede reker
Purre
Pepper
Litt majones
Litt rømme

Kok egg, hardkokt, avkjøles.
Sil av reker, legg dem på kjøkkenpapir så de ikke er for våte.
Finnhakk purre.

Del eggene i eggedeler (jeg deler dem begge veier)
Bland alle ingrediensene, smak til med pepper. Man velger selv hvor mye rømme og majones man vil bruke.

Denne salaten smaker himmelsk både til lavkarbobrød (jeg rister brødet litt i brødristeren) eller til grønne salater........so enjoy!!! :-)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.