Tørket du squashen først? Jeg pleier skjære dem opp i god tid, lar dem ligge så væsken trekker seg ut. Vet noen tar på litt salt for å få ut vannet også.
Når jeg saus/kjøttblanding lar jeg det også koke lenge på lav varme, så den blir mer fyldig.
Hehehe! DER har vi det! Jeg hadde hørt noe om at man skulle salte squahen, men gadd ikke sjekke dette. Så jeg tok ostehøvlen og raspet i vei så de landet på en tallerken. Tok litt salt oppå og surra det litt rundt på tallerkenen, og la det rett oppå retten. Altså lagvis da.
Men tørrket den gjorde jeg ikke. Skal man legge squashen utover oppå ett kjøkkenhånkle eller noe og ha salt oppå da eller??
Jeg kokte det andre i 15-20 min, så den er bænkers. ;-)
Denne Lasagnen er en av mine favoritter.
Jeg bruker å ha i 1/2 beger med kremost i sausen - da blir den tykkere.
Tørk squashen godt - legg på tørkepapir og strø salt over.
Jeg bruker lite smør når jeg steker kjøttdeigen og heller av kjøttkraften fra kjøttdeigen etter den er stekt hvis det er mye kraft. Da blir den mye mer "standhaftig"....
Synes ikke smaken forsvinner når jeg fjerner en del av "kraften"....
Denne Lasagnen er jo bare smellgod!!!
I mossaka er det jo auberginer og de skal saltes, skylles og tørkes før de legges i formen!:eek:
Mye jobb, men så absolutt verdt det!:sikle: Elsker auberginer!:love:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.