< Tilbake til oversikten

Kokkosmelkpannekaker / -lapper for de som unngår meieriprodukter.

#1

Tiki sa for siden:

Savnet pannekaker veldig, etter tidligere å ha laget en type (Ivoy sine tror jeg) med fløte og rømme. :o Siden jeg prøver å begrense meieriprodukter, prøvde jeg ut med kokkosmelk. Smakte veldig godt synes jeg, selvsagt litt kokkossmak, men ikke veldig domminerende. :D

4 egg
2 ts. sukrin
1 boks (400gr.) Santa Maria kokkosmelk (1 kh/100gr.)
2 ts fiberhusk
(evt.ca. 1 ts proteinpulver / soyaprotein)
en liten klype salt
litt vann for å tynne ut røren litt etter behov

Stekes i ikke alt for store lapper i godt med smør.

Røren ble etterhvert ganske tykk, men fløt godt ut i platen.
Måtte stekes en stund på ikke all for høy varme.

Tror jeg dropper proteinpulveret neste gang, tror kanskje det var overflødig. Smakte ikke egg.


#2

MAR sa for siden:

Kan jeg bruke JBK heller enn fiberhusk, tro? Er så innmari innesnødd, og føler ikke helt for å måke ;)


#3

Tiki sa for siden:

Har ikke prøvd det. Men går jo ann å prøve. :)


#4

MAR sa for siden:

Tjaa, konsistensen ble bare utrolig rar, men smaken var jo like fin da. ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.