< Tilbake til oversikten

Egg og/eller bacon partystopper?

#1

Elvi sa for siden:

Jeg har gått på ketolysekuren i 6-7 uker og gått ned deprimerende 2 kilo. Det løsnet i forrige uke, da jeg på slutten av uka kun hadde smør, kjøttdeig og kyllingfillet og grønnsaker og jeg pøste på med masse smør for å få i meg fett. Jeg spiste masse spekemat i helga, der jeg gikk opp igjen vektnedgangen.

Jeg spiser samme fordelig med fett og kjøtt, men nå som jeg spiser egg og bacon stopper vekta igjen. Jeg vet snart ikke hva jeg skal spise lenger.

Jeg har kuttet ut meieriprodukter, tomater, brøderstatning, kunstig søtstoff o.s.v.


#2

Gerd sa for siden:

spekemat er salt og binder vann :ja:

Spiser du mye bacon? Det er salt det også :)


#3

Elvi sa for siden:

Jeg spiser egg og bacon hver morgen, men nå skal jeg gjøre et forsøk på å kutte det ut en stund og se hva som skjer. Det er mulig at det blir for mye salt, for da jeg ikke spiste bacon på noen dager gikk jeg ned i vekt, men jeg trodde det kom av at jeg kuttet ut kunstig søtning, ost og meieriprodukter samtidig.


#4

Gerd sa for siden:

Hvor mye bacon da? Jeg spiste 3-4 remser til frokost hver dag da jeg gikk ned i vekt.

Drikker du mye vann?
Hvordan er det med fettinntaket?


#5

Trin sa for siden:

Lurer på en ting i den forbindelse - hvis man spiser noe som binder vann og det ser ut til at vekten går opp. Gjør den egentlig det? Eller går fettinnholdet i kroppen ned selvom vekten ikke viser det?


#6

Gerd sa for siden:

Saltet binder vannet i kroppen. Det slipper etter en dag eller to. Man må være flink å drikke mer vann når man spiser salt :)


#7

Elvi sa for siden:

Jeg får i meg 4-5 liter om dagen.
Frokost er 2 egg og 6 skiver bacon stekt i smør, men det holder til ettermiddagen.

middag er 200gr kjøtt med grønnsaker stekt i smør.

På kvelden spiser jeg noe grønnsaker og kanskje noen kyllingvinger.

Utfra mat på data har jeg en protein og fettfordeling på 20-25% og fett 70-75%. Under 15 karber. Kcal ca.1800


#8

Gerd sa for siden:

Da er du ikke sulten mellom måltidene heller?

Hva med å kutte ned et par baconskiver, og ta et egg ekstra?
Bare sånn for å minke litt på saltet?


#9

LenaBeatrice sa for siden:

Du skriver at du på slutten av forrige uke pøste på med masse smør....og det løsnet da sier du.
Kan det være at det er løsningen, mere fett?
Kan det rett og slett være sånn at du spiser mindre fett nå igjen i forhold til slutten av forrige uke?
Bare en tanke fra meg dette altså :-)
Husk også at hvis du sprøsteker bacon så forsvinner mye av fettet fra det.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.