hoppetussa sa for siden:
Som er innenfor den "akseptable grensa" mtp.karboinnhold?
Noen som vet??:rolleyes:
hoppetussa sa for siden:
Som er innenfor den "akseptable grensa" mtp.karboinnhold?
Noen som vet??:rolleyes:
Areola sa for siden:
Det kommer jo an på hva slags grense du har ;)
hoppetussa sa for siden:
rett og slett så lite karbo som mulig,vel:p
Men jeg savner brød,-og det klisset jeg har fått til, til nå av disse lavkarbo-hjemmebak-brøda, klarer jeg ikke å få i meg:(
Så...et brød som er sunt og godt,uten så altfor mye karb,tenker jeg:)
Kitt sa for siden:
Det nærmste lavkarbo- brød man kommer i butikken er vel Fedonbrød.
Har du prøvd å lage Nannahs lyse søndagsbrød?
Har reddet meg de siste ukene!
Jeg bruker sesamfrø i stede for kli, så det blir enda lysere, nesten kake!;)
Imp sa for siden:
Hva med Fiberrik original? Det er i underkant av 4 karber per skive. De dagene jeg savner brød og er lei av lavkarbolapper, tar jeg et par sånne skiver.
arnakristin sa for siden:
Hei,
Dersom du spiser ketogent, i og med at du sier så lite kh som mulig, så tviler jeg på om du finner et brød i butikken med lavt nok kh innhold.
…for de fleste så gir brødsuget seg relativt fort, frokost og lunsj behøver jo stengt tatt ikke å være brød.
aslaug sa for siden:
Mannen får Fedonbrød, men jeg holder meg til Karin sitt brød og Nannahs knekkebrød. begge deler er helt supre!!!:D:D
Orkide sa for siden:
forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=28317&highlight=Nannah+br%F8d
Har du prøvd dette brødet, det smaker som ordentlig grovbrød.
Jeg baker dette og skjærer i skiver og legger i fryseren m/ mellomleggspapir i mellom, da tar jeg bare opp det jeg trenger.
Dette bør du prøve:)
I tillegg til at det er godt, er det raskt å lage.
Kanutten sa for siden:
Fedons brød kan greitt brukes på lavkarbo, det samme kan Coops lettbrød. Jeg spiser stort sett Friskhusets lavkarbobrød.
Jabba sa for siden:
Dette er knekkebrød - ikke sant?
R0SA sa for siden:
Jeg spiser et skive vollkornbrot de dagene jeg har veldig lyst på brød. Inneholder kun vann og rug. Jeg anser den som lovlig. Men jeg kjører ingen bestemt diett.
Inton sa for siden:
Jeg prøvde Fedon sitt brød og må si det var sabla godt, jeg tenkte da å begrense det til max en skive eller to i ny og ne.. Kjenner meg igjen i brødsuget, værre det enn sjokoladsug o.l. Satser på at det går raskt over.
Zindi sa for siden:
Jeg baker selv, da Lavkarbo brød i butikken er meget dyrt.
Det er ikke vanskelig og tar ikke lang tid før det kommer i ovnen da det ikke skal heve. Men Detox brødet må stå i ovnen 60 - 70 min.
Jeg baker et Detox brød eller Grove boller...
Detox brød:
100 gr. knuste linfrø
100 gr. Solsikke kjerner
100 gr. kokosmasse
150 gr. mandler ( jeg koker av skallet, da jeg ikke tåler den)
6 egg.
6 spsk. Oliven olie eller kokosolie (..som også setter fart i forbrenningen)
1 spsk. Kardemomme
1 spsk. Kanel
*Blend alle frøene i en blender...halvfint
*Bland alle ingrediensene og form som et brød på en bakeplate med bakepapir.
*Pass på at brødet ikke blir for høyt, da blir det ikke gjennomstekt ...ca.7 cm. høyt.
Bakes ved 160 grader i ca. 60 - 70 min. alt etter hvor sprø skorpe du ønsker på brødet.
Lykke til :goodluck:
Kaimi sa for siden:
Hei! Hvis du bor i Oslo/ Akershus så kan du kjøpe Dalens Lavkarbo brød på Sunkost butikkene. Det inneholder 4g karbo per 100 gram brød.
Det består av kjerner, egg og frø og blir litt som om man baker selv. Jeg liker det kjempegodt, har spist det siden før sommeren :)
De har det feks på Sandvika.
Idarull sa for siden:
Det brødet som er fra Funksjonell mat har 1 karbo per skive eller noe slikt. jeg kjøpte ei pakke, men ble dypt skuffa over størrelsen. Er bittelite! Holder meg ellers til Fedon. Er ikke så streng lenger..
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.