Jeg skjønner ikke helt dette her med fettet...
Når jeg har spist vanlig kosthold dvs mat jeg spiste før uten å tenke på karber, så var jeg søkkplaget med magesyre som jeg gikk å gulpet etter å ha spist bla stekt mat feks stekt fisk. Nå når jeg spiser enda mer fett og lite karber så er magesyra borte... :eek: Why?? (Ingenting er bedre enn det da... ;))
Jeg aner ikke hvorfor, men sånn har jeg det også!
Er kjempeglad for å slippe og gå å smake på maten i timesvis etter et måltid, men lurer også på hvorfor!:confused:
Jeg blir ekstra ille av pizza, så tror at blant annet kombinasjonen karbohydrater og fett er en trigger for meg!
magen er vel vant til en viss type matsammensetning. Bakterieinnholdet i magen endres med maten. Jeg får sure oppstøt av mye søtt nå og aldri fett og protein og grønnsaker.
Fett og protein gir ikke sure oppstøt er nå min konklusjon...men spis mye karbo og jeg blir oppblåst, utilpass og sur.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.