< Tilbake til oversikten

Hete reker

#1

Skippy sa for siden:

Ha scampi eller reker i en ildfast form, hell over godt med olivenolje. Hakk chilli og hvitløk og bland inn, ikke vær beskjeden med mengdene. Ta noen tak med pepperkverna over. Rør rundt og sett i ovnen på 225 grader til olja bobler.

Spises med eller uten salat eller annet til. Går både som forrett og hovedrett, alt etter hvor mye en lager.


#2

Shadow sa for siden:

Mmmm dette skal jeg lage i helga.
Jeg pleier egentlig å varme rekene i stekepanna i olje og hvitløk og litt salt.


#3

hoppetussa sa for siden:

mmm...minner meg om de deilige hvitløksrekene vi bestilte på restaurant hver kveld(kremt...)når vi var på Lnazarote...Dette må jeg lage!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.