< Tilbake til oversikten

Påskemarsipan

#1

Mercy sa for siden:

Lurer på hva som er best i forhold til å kjøpe marsipan uten sukker eller forsøke å lage selv? Vil unne meg noe godt i påsken, men skal forsøke å holde det lavkarbo:)


#2

Yonah sa for siden:

Jeg har ikke funnet sukkerfri.. Jeg lager selv..


#3

Kitt sa for siden:

Cavalier har sukkerfri marsipan. De har den sikkert i mange helsekost- butikker.
Den inneholder jo søtstoff, da og smaker best i små biter litt av gangen, syns jeg!

Det er oppskrift på flere lavkarbo- varianter her inne om du leter litt!:)


#4

Mercy sa for siden:

Har sett mange oppskrifter her, men det er jo søtning i de også? Er litt lat for å si det sånt og tenkte at hvis det er like greit å kjøpe så velger jeg det alternativet:)


#5

Yonah sa for siden:

Det er søtning i hjemmelaget og, men de kan velge hvor mye søtning du bruker;) Jeg har i halvparten så mye søtning som oppskriftene foreslår og da smaker det like godt, eller bedre. Og i allefall MYE bedre enn kjøpt marsipan som gjerne inneholder andre ting enn mandler, eggehvite og søting;)


#6

Yonah sa for siden:

Dette inneholder marsipan fra cavalier: Almonds, sweetener maltitol, stabilizer: sorbitol,
potassiumsorbate E202

Altså ikke noe eggehvite.. Nei, takk, jeg lager meg heller ekte marsipan, smaker så utrolig mye bedre! Og den inneholder faktisk mer enn 50%mandler.


#7

crystall sa for siden:

Er ikke sorbitol noe vi bør holde oss langt borte fra uansett...? Eller blander jeg det med noe annet..? Ble litt usikker nå:rolleyes:


#8

Mercy sa for siden:

Da er avgjørelsen tatt, det blir hjemmelaget marsipan i år:)

Har laget en sjokoladekake som jeg fant her og der også halverte jeg søtningen og den ble veldig god så det er kanskje lurt å prøve seg litt frem.

Tusen takk for svar:p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.