Beklager hvis jeg skulle ha postet denne et annet sted,men nå er jeg litt på tuppa her:( Bakte nemlig et brød igår,som skulle være så kjempegodt,iflg.en her på LK. Etter å ha handlet inn og styrt og stelt,så fikk jeg da slengt det inn i ovnen. Brødet såg perfekt ut,og virket fast og fint...Men fytti-helsikke for en smak!!! En "god" blanding av sponflis og ingenting,smakte det...jo,forresten; egg! Egg og en haug av frø var d eneste som var med det brødet...skikkelig skuffa her nå,for jeg orker snart ingenting av denne maten. Vil bare finne et super-enkelt brød,uten de hokus-pokus ingrendiensene en må kjøpe via ketolyse eller annet dyrt sted. Og som SMAKER brød,og ikke noe annet,man helst ønsker å slippe å spise...:(
Lavkarbo-briks? Var det de du testa ut?
Lavkarbo-briks er jo bare "egg og en haug av frø" det også, men jeg syns det er perfekt med masse deilig pålegg på.
Jeg varierer mellom Friskhuset sitt lavkabobrød, samt Lettbrødet og Fedons brød. Og jeg spiser lavkarbo.. Så lenge jeg holder meg innenfor de karbgrensene jeg har satt er også brød ok mat. :p
Om det ikke MÅ være brød er Nannahs knekkebrød ganske enkelt knallgode!
Ellers synes jeg dette brødet er veldig godt til tross for en del frø. Her er en mer "loffete" brødvariant :D
Lykke til med jakten!
det var et annet brød...fant det her inne,men vil ikke ut med navn på hvem,-for det kan jo være det er jeg som har gjort en feil her...Samboeren min trodde jeg spøkte da han smakte på det,hihi:p han lurte på om det kaltes loppefrøbrød;) men synes faktisk det var mer spiselig idag,når det har fått stått litt...smører tjukt på med smøreost,så fikk det stå til..orker iallefall IKKE egg&bacon eller annet fett nå..Pjuuuk
Jeg beundrer virkelig dere lavkarbo-tilhengere som har holdt på sååå lenge...djises...:eek:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.