Trin sa for siden:
Hva ville dere servert til dessert i et selskap, hvor det bare er mannen og jeg som går på lavkarbo?
Trin sa for siden:
Hva ville dere servert til dessert i et selskap, hvor det bare er mannen og jeg som går på lavkarbo?
Gerd sa for siden:
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=1889&albumid=327&dl=1263746745&thumb=1[/img]
Ana sa for siden:
Ostekake?
Is?
Bringebær og krem?
Mye godt her: forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=121
Ana sa for siden:
Åhh, det så sinnsykt godt ut, det skal jeg lage snart.
Trin sa for siden:
Det så utrolig godt ut!
Tror det blir det.. Tusen takk :)
Kanutten sa for siden:
Denne kaka er bare herrlig!!!
Men mest for de voksne da...
Yonah sa for siden:
Dersom jeg ikke vet 100% sikkert at gjestene ikke har noe imot kunstig søtning, så hadde jeg ikke servert noe lavkarbo til de, men heller laget to desserter eller noe som kan kombineres. Feks de oopsiene og laget to porsjoner med krem, en med sukkerkrem og en med kunstig søta krem.
Det går an å lage fkes sjokolademousse med og uten sukker og lage ferdige porsjoner slik at de ser like ut, men at de som du og mannen spiser er uten sukker.
zuzi sa for siden:
Kjøp heinstad lavkalori gele bland pisket kremfløte i og sett den i kjøleskapet til den stivner. den er kjempegod.
:):):)
plastbox sa for siden:
Kan ikke fatte og begripe hvorfor noen skal ha den forbaskede oversøte smaken på alt mulig. Kjører man lavkarbo for alvor venner kroppen seg fort av uvanen at alt enten skal smake hinsides søtt eller drepende salt.
Det er da ingen verdens grunn til å ha sukker i krem..? Bløtekake med frisk krem som smaker.. vel.. krem, i stedenfor sukker er så vanvittig mye bedre. Samme med riskremen min bestemor lagde etter jeg fikk diabetes også. Aldri vært stor fan av det før enda jeg var glad i søtsaker men den nye, mye mindre sukkrede riskremen kan jeg spise til det tyter ut av øra på meg! :D Til jul, altså..:rolleyes:
frifuggel sa for siden:
Pleier ikke sukre/søte opp krem, jeg heller, har jeg aldri gjort. Mannen er, derimot, vant til at det skal være sånn, men han sukrer som han selv vil ;) Når vi nå har gjester, så lager jeg en usukret krem, og heller litt flere ting å velge i, til å ha sammen med den.. Søter ikke opp noe, men setter litt søtt/sukker på bordet, til de som trenger det.
Yonah sa for siden:
For det første, noen liker IKKE krem uten søtning, jeg er av de, da velger jeg heller bort kremen, jeg liker ikke veldig søt krem, men bittelitt har jeg i, av vanlig sukker har jeg 2ts til 3-4dl fløte eller 2ts splenda til samme mengde. Og av respekt for mine gjester serverer jeg ikke kunstig søtning med mindre jeg vet de ikke bryr seg. Kunstig søtning er ikke bra for kroppen og jeg feks er kjempestriks når det gjelder ungene, ikke snakk om at de feks får pepsi max av meg en gang i blandt.
Det går fint an å hoppe over dessert, men å servere kunstig søtning i mat til gjester, det er er nøye på å unngå og merker alltid kaker i bursdag om jeg har en som er "sukkerfri"...
Det er supert om du klarer å leve livet helt uten kunstig søtning, det klarer ikke jeg og er derfro veldig restriktiv både mot meg selv og har nulltoleranse for ungene. Jeg måtte til og med krangle med de i barnehagen fordi de serverte fun light saft til 2 åringen min..De skjønte ikke problemet med å gi nervegift til andrs barn..
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.