< Tilbake til oversikten

Brødbaking..soyamel eller -protein?

#1

hoppetussa sa for siden:

har funnet en oppskrift MED soyamel.
Noen med erfaring? Finnes det kanskje et bedre alternativ en soyamel?
Ser det er masse oppskrifter på lavkarbobrød,så vil jo helst bake et godt,når jeg først skal bake et brød for første gang i mitt liv(!!!):eek::cool:


#2

Kitt sa for siden:

Scroller du helt nederst på siden, finner du flere tråder om dette.
Mye mer karber i melet enn proteinet, i hvert fall!


#3

crystall sa for siden:

Jeg kjøpte soyamel idag med 3,1 karb pr 100 gram, syns ikke det var så ille? :)


#4

Kitt sa for siden:

Neida, men i proteinene jeg bruker er det 0.2, som jo er myyyyye bedre!;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.