< Tilbake til oversikten

Bringebærfromasj

#1

Musti sa for siden:

Bringebærfromasj

Totalt karbohydratinnhold: 10 g

2 store egg

2 ts strøsukkererstatning (candarel)

3 dl kremfløte

2-3 ss Fun light rasberry melon

4 plater gelatin

Del eggene, og visp plommene med 1 ts candarel. Visp hvitene stive med 1 ts candarel. Visp fløten helt stiv. Legg gelatinen i kaldt vann, smelt den deretter i litt varmt vann, kjøl ned og bland med saften (tåler ikke mye varme). Tilsett de vispede eggeplommene i saften, og bland så forsiktig eggehvitene og kremen inn i massen. Sett fromasjen i kjøleskapet noen timer.


#2

mofe sa for siden:

Hvorfor må man dele plommen og eggehviten hver for seg først, når det allikevel skal blandes igjen etterpå?


#3

Nille sa for siden:

For eggehviten blir ikke stiv og luftig om du visper med plommen i. Eggeviten blandes forsiktig i til slutt, da blir det luftig og fint. Konsistensen på røren blir helt feil om du ikke gjør det sånn. Flat og klissete.


#4

mofe sa for siden:

Ah, selvfølgelig :)


#5

snoopygirl sa for siden:

jam-jam...hørtes deilig ut...skal jeg jommen prøve å lage en dag..takk for tipset...:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)


#6

Gamla sa for siden:

Tusen takk Musti! Denne må jeg jo bare prøve!

Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.