< Tilbake til oversikten

Ferskenbeinets majones og skinke ”pizza”

#1

Ferskenbeinet sa for siden:

Holder til 3-4 personer.

Bunn:
40g Hasselnøtt-kjerner
5g Olje
20g Linfrø
80g Mandler
50g Ost
10g Ketolyse bakemix
2 Egg
20g Sesamfrø
½ ts salt

Bland alt (tilsett evt noe krydder om ønskelig) og ha blandingen i en rund form (24cm). Stek på 175 grader i ca 20 minutt og avkjøl.

Fyll:
50g Majones (jeg brukte ferdig, hjemmelaget får 2 mindre karber totalt)
50g Seter rømme
3 hardkokte egg
150g Bogskinke
50g Løk
50g Paprika
50g Purre
125g Ost

Bland majones og rømme, smør det utover den avkjølede bunnen. Del eggene på langs og tvers i eggedeler og strø over. Ha på resten av fyllet og topp med osten. Gjerne litt ekstra krydder også. Stek på 220 grader i ca 15 minutter.

Server med salat

Næringsinnhold i hele sulamitten (1050g) blir da ca:
Kcal 2777
Protein 139g
Karbohydrat 18g
Fett 228g

Enjoy!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.