< Tilbake til oversikten

Hvordan regner man med sukker i karb mengden?

#1

millix sa for siden:

I f.eks ekte majones, så står det sukker i listen over ingredienser,
men det er bare karb, fett mm som er listet opp med % innhold.

Hvordan regner man om sukkeret til karb da?


#2

Carisma sa for siden:

Hvis du er på ketolyse teller karbene likt om de kommer fra sukker eller stivelse. SÅ du teller det som står under karbohydrater.


#3

blåbær sa for siden:

Sukker er karbohydrater. Så hvis det f.eks. står 20 gram sukker, så er det 20 gram karbo. Og sukker er allerede regnet med i karbemengden i næringsfortegnelsene.
Det kan stå slik:
20 gram karbohydrater

  • av dette 10 gram sukker
    Da er det 20 gram karbohydrater.

Håper det ikke var for klønete forklart ...


#4

millix sa for siden:

Betyr det at når sukker bare er listet opp (ikke med mengde eller %), så er det allerede inkl i karbene?


#5

Areola sa for siden:

Alt av ingrediensene er inkludert i næringsinnholdet, både proteiner, fett og karbohydrater. Det viser det totale av alle ingrediensene :)


#6

Charlott sa for siden:

Nå er jo ikke sukker noe som skal spises på Ketolyse, så det enkleste er bare å styre unna om det står sukker i innholdsfortegnelsen ;)


#7

Yonah sa for siden:

Tja, men de aller fleste av oss spiser dog litt majones når den inneholder 2g karbo pr 100g( og deisse kommer fra sukker, meste av det).


#8

Charlott sa for siden:

Ohhh...hadde glemt ting som majones, har begynt å lage selv så jeg tenkte ikke engang på at det sukker i den kjøpte :o


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.