millix sa for siden:
I f.eks ekte majones, så står det sukker i listen over ingredienser,
men det er bare karb, fett mm som er listet opp med % innhold.
Hvordan regner man om sukkeret til karb da?
millix sa for siden:
I f.eks ekte majones, så står det sukker i listen over ingredienser,
men det er bare karb, fett mm som er listet opp med % innhold.
Hvordan regner man om sukkeret til karb da?
Carisma sa for siden:
Hvis du er på ketolyse teller karbene likt om de kommer fra sukker eller stivelse. SÅ du teller det som står under karbohydrater.
blåbær sa for siden:
Sukker er karbohydrater. Så hvis det f.eks. står 20 gram sukker, så er det 20 gram karbo. Og sukker er allerede regnet med i karbemengden i næringsfortegnelsene.
Det kan stå slik:
20 gram karbohydrater
Håper det ikke var for klønete forklart ...
millix sa for siden:
Betyr det at når sukker bare er listet opp (ikke med mengde eller %), så er det allerede inkl i karbene?
Areola sa for siden:
Alt av ingrediensene er inkludert i næringsinnholdet, både proteiner, fett og karbohydrater. Det viser det totale av alle ingrediensene :)
Charlott sa for siden:
Nå er jo ikke sukker noe som skal spises på Ketolyse, så det enkleste er bare å styre unna om det står sukker i innholdsfortegnelsen ;)
Yonah sa for siden:
Tja, men de aller fleste av oss spiser dog litt majones når den inneholder 2g karbo pr 100g( og deisse kommer fra sukker, meste av det).
Charlott sa for siden:
Ohhh...hadde glemt ting som majones, har begynt å lage selv så jeg tenkte ikke engang på at det sukker i den kjøpte :o
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.