StegforSteg sa for siden:
De fleste jeg kjenner har dilla på ett-eller-annet.....jeg har dilla på stangseleri med Tine sin hvitløkskremost.
Har du en dille? En "måha"?
StegforSteg sa for siden:
De fleste jeg kjenner har dilla på ett-eller-annet.....jeg har dilla på stangseleri med Tine sin hvitløkskremost.
Har du en dille? En "måha"?
tina therese sa for siden:
tyrkisk yoghurt med mikrovarmede bringebær og noen dråper vanilje essens og flytende natreen:p
Tone-G sa for siden:
Nanna's vafler med rømme og bringebær :sikle:
Kitt sa for siden:
Blomkålmos laget med kun meierismør og chilimarinert hvitløk!
Amereta sa for siden:
Enig med Tina. Tyrkisk yoghurt med frosne bær, stevia og vaniljepulver er bare helt fantastisk
EmilyB sa for siden:
Stekt champinjong til kjøttet eller annen middagsmat hvor det lar seg kombineres, helst stekt i kvitseidsmør.
Også har jeg fryktelig dilla på carobkulene som jeg har laget etter oppskrift fra kjernesunn familie - med litt egne tilpasninger.
Rin sa for siden:
Jeg eeeeelsker spinat surret i stekepanna med smør og krydder :p Evt litt fetaost om jeg har det tilgjengelig... mmm, spinat!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.