< Tilbake til oversikten

Larvkarbodiller ...

#1

StegforSteg sa for siden:

De fleste jeg kjenner har dilla på ett-eller-annet.....jeg har dilla på stangseleri med Tine sin hvitløkskremost.

Har du en dille? En "måha"?


#2

tina therese sa for siden:

tyrkisk yoghurt med mikrovarmede bringebær og noen dråper vanilje essens og flytende natreen:p


#3

Tone-G sa for siden:

Nanna's vafler med rømme og bringebær :sikle:


#4

Kitt sa for siden:

Blomkålmos laget med kun meierismør og chilimarinert hvitløk!


#5

Amereta sa for siden:

Enig med Tina. Tyrkisk yoghurt med frosne bær, stevia og vaniljepulver er bare helt fantastisk


#6

EmilyB sa for siden:

Stekt champinjong til kjøttet eller annen middagsmat hvor det lar seg kombineres, helst stekt i kvitseidsmør.

Også har jeg fryktelig dilla på carobkulene som jeg har laget etter oppskrift fra kjernesunn familie - med litt egne tilpasninger.


#7

Rin sa for siden:

Jeg eeeeelsker spinat surret i stekepanna med smør og krydder :p Evt litt fetaost om jeg har det tilgjengelig... mmm, spinat!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.