< Tilbake til oversikten

Omelett med baconost

#1

Iset sa for siden:

lag vanlig omelettrøre og ha i det du liker, men ha også i en dæsj baconost (0 karbo). jeg bruker ca 1/3 pakke til en omelett på 6 egg. smaker kjempesnadder.


#2

HP sa for siden:

Når en spiser mye egg vil en oppdage at alle typer egg smaker forskjellig.

Før spiste vi bare den rimeligste varianten, men ble etterhvert lei. Så prøvde vi Sol-egg, pluttselig ble den vanlige omeletten forvandlet til en gastronomisk opplevelse! :p

Anbefaler dere å variere: Vanlige, frokost, sol-egg, dha-egg, frittgående og ikke minst økologiske! Bare vanlige egg i store mengder blir py i lengden...


#3

Iset sa for siden:

oj interessant. har også lest at det anbefales omega 3 berikede egg (var det Atkins selv som sa det? mener å huske det).


#4

Amagetha sa for siden:

:)

Hvilken typ baconost?

Ops.. jeg mener beikenost :P høhø.


#5

Iset sa for siden:

hahaha. jo det er Tine Beikenost hihi.


#6

Amagetha sa for siden:

Kjekt å vite ;D


#7

Skorpia sa for siden:

Ikke helt enig der gitt, men det er best å variere med bløtkokt, hardkokt, speilegg,eggerøre(som er min favoritt) og omelett. Eller eggesmør namnam til fisk:-)


#8

psilocybe sa for siden:

Eggesmør er definitivt nydelig til fiskeretter. :D

For de som skulle lure.. man tager:

Et par hardkokte egg
En dæsj smeltet smør

og knerter alt sammen.


#9

Iset sa for siden:

jeg skrev feil, det var KAVLI baconost.


#10

mofe sa for siden:

Jeg også merker veldig forskjell på dette.. Kanskje ikke så rart, siden mange av hønene som verper egg (altså de ikke-frittgående) - blir foret med FISKEPELLETS...

Når ble det normal for høner å spise fisk, liksom.. :eek:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.