
Gracella sa for siden:
Her er en oppskrift fra dagbladet, de kalte det en litt sunnere ostekake.
Kanskje ikke heeelt Lindberg, men muligens grei å servere i et selskap (i tillegg til Gerds ostekake, selvfølgelig)
2 1/2 dl store havregryn
1 pl kokesjokolade
1 pk gelepulver med bringebærsmak
1 beger Cottage Cheese
1/2 l fruktyoghurt med skogsbær
Rist havregrynene i tørr stekepanne til de er sprø. Smelt sjokoladen i vannbad og rør de sammen med havregrynene.
Klem massen ut i en 24 cm springform og dekk gjerne bunnen med bakepapir slik at den blir lettere å få løs etterpå.
Lag geleen med halv vannmengde og avkjøl uten at det stivner. Mos CC til den er glatt, bland sammen med yoghurten og deretter geleen. La stå til det tykner. Hell i formen og sett i kjøleskap til det stivner
Jeg har tenkt til å gjøre denne mer lavkarbovennlig.
Bytter ut havregryn med nøtter, helt eller delvis.
Bytter ut kokesjokolade med sukkerfri sjokolade/og/eller 87%, helt eller delvis.
Lager gele med Fun Light
Erstatter skogsbæryoghurten med tyrkisk yoghurt eller pisket krem pluss litt bringebær eller skogsbærblanding.
Men så langt har jeg ikke kommet, hehe :rolleyes:
(og så trengte jeg en "lur" plass å lagre denne oppskriften...)