< Tilbake til oversikten

Marsipankuler

#1

Timona sa for siden:

3 dl finmalte mandler
½ ts vaniljepulver (Fra okosjokolade.no)
1 eggehvite
1 ss smeltet cocosa
¼ ts Stevia (Den hvite, kjøpt på Friendlyshop.nu)

Blandes sammen, form til små kuler

Sjokoladetrekk:
20 gr kakaomasse (Kjøpt på okosjokolade.no)
20 gr kakaosmør ( - II - )
¼ ts Stevia
Smeltes og blandes

Eller smelt mørk ferdig sjokolade.

Kulene rulles i sjokoladetrekket 2-3 ganger, settes kaldt i mellom hver runde.
(Stivner raskt i fryser)

Oppbevares kaldt. Nytes med god samvitighet :D


#2

lifejack sa for siden:

:sikle:
Tusen takk!
Trenger inspirasjon til påskeegget mitt ;)
Men smaker disse veldig stevia? Kan være litt var på sånt...


#3

elsemor83 sa for siden:

mmm dette hørtes godt ut, kan man benytte annen søtning enn Stevia? F.eks. splenda eller natrena?


#4

Timona sa for siden:

Jeg merket ikke noe ettersmak på disse, og jeg er veldig var på feks Splenda.

Skal fylle påskeegget med disse jeg også ;)


#5

Timona sa for siden:

Ja det går fint, bare å prøve seg frem så det blir passe søtt :)


#6

Anki1962 sa for siden:

Tusen takk for oppskriften, denne må prøves snart...........


#7

Veggpryd sa for siden:

Tilfeldigvis hadde jeg mandelmel i skapet... OJ! Dette var godt. Påsken er reddet! :heia:

Jeg hadde ikke sjokolade å trekke over - men de var veldig gode nakne, altså! :lol:


#8

Timona sa for siden:

Så bra :)

Ja, man kan godt spise de uten sjokoladetrekk ;) (litt mindre karber også)


#9

LineJM sa for siden:

Påskesnop! :sikle:


#10

anepane sa for siden:

Jeg er ganske ny på dette jeg.. Hvor mange karbohydrater er det i marsipanen da? Hørtes kjempe godt ut hvertfall:)


#11

Yonah sa for siden:

Mandelmel? Blir det noe godt da? Er ikke mandelmelet renska for mye av det gode fettet som gir smak på marsipan? Jeg har ikke prøvd og skal ikke prøve, for det er så enkelt å skolde og male noen mandler..


#12

Veggpryd sa for siden:

Jeg hadde ikke mandler - bare mandelmelet jeg skulle bruke til baking og jeg hadde så lyst på marsipan. :lol:

Påskemarsipanen blir laget på skikkelige mandler, da. :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.