tudelu sa for siden:
Noen som har tips på oppskrift?
tudelu sa for siden:
Noen som har tips på oppskrift?
pheona sa for siden:
Jeg har skikkelig lyst til å si: Åpne pakken, ta den med til vasken, kast i søpplekassa under vasken. :D (det høres jo aldri godt ut med innvoller til mat...:kadetgaar )
Men her er et forslag til forrett!
www.aktivioslo.no/sult/08-32-lammenyrer.php
Her er en annen:
www.madverden.dk/www/showRecipeToPrint.php?pageToShow=functions/showPrinterFriendlyRecipe
Vet ikke om de er helt lavkarbo vennlige, men det ser vel greit ut?
Cherry sa for siden:
Hmmm...er det lov å si "løft opp posen og kast den i søpla":D. Å fyamei altså;)
Ingredienser
125 g mesclun eller annen blandet salat, renset
3 ss olivenolje
3 hvitløkfedd, finhakket
600 g lammenyrer, halvert, renset og grovhakket
¾ dl tørr sherry
4-5 ts ripsgelé
salt
nykvernet pepper
Tilberedning
Legg salatbladene i en haug midt på 4 store middagstallerkener.
Varm oljen i en stor tykkbunnet stekepanne over svak varme. Tilsett hvitløken og surr den i 2 minutter. Løken må ikke få farge. Skru varmen opp, tilsett nyrene og fres dem til de så vidt har fått stekeskorpe, 2-3 minutter. Rist pannen hele tiden.
Legg nyrene over på et varmt serveringsfat med hullsleiv og hold dem varme.
Sett pannen over sterk varme og kok den ut med sherryen. Tilsett geleen, skru varmen ned og knus geleen med baksiden av en skje til den smelter. Smak sjyen til med salt og pepper.
Legg nyrene på salatbladene og hell sjyen over det hele. Server straks.
Spis :eek:
pheona sa for siden:
Hehe huff a mei! Ekke meninga å ta bort gledene ved maten din altså! Jeg har jo aldri smakt lammenyrer! Kanskje det er himmelsk!
Ut ifra de tre oppskriftene her må iallefall Sherry være med... (må nok alkohol til foor å ta bort smaken.... flirer )
Si ifra hvordan det var tilslutt da ! Kanskje jeg skal overraske E med lamenyrer til middag en dag!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.