Denne så veldig fristende ut - og er vel noe hele familien vil sette pris på....men hvordan gjøre den mest lavkarbovennlig?
Antall porsjoner: 4
600 g kjøttdeig av svin
1 ss margarin til steking
1 pose tacokrydder
1 liten boks hermetisk ananas i biter
3 tomater i skiver
1 glass tacosaus
125 g hvitost
Eventuelt:
2 løk, hakket
2 gulrøtter, hakket
1 rød paprika i skiver
1 liten boks mais
Sett ovnen på 225 grader.
Stek kjøttdeigen og ha på tacokrydder og følg anvisning på posen. Hvis du vil ha litt mer grønnsaker i formen tilsetter du hakket løk og gulrøtter til kjøttdeigen mens den steker.
Fordel kjøttdeig, ananas, og tomater i formen. Ha eventuelt i mais og skivet paprika.
Hell over tacosausen og dryss over revet ost.
Stek gratengen midt i ovnen i 15 minutter til osten har fått gylden farge.
Serveres med salat og créme fraîche ved siden av.
Tips: Ha gjerne noen tortillachips sammen med kjøttdeigen før du setter gratengen i ovnen.
600 g kjøttdeig av svin
1 ss SMØR
1 porsjon hjemmelaget tacokrydder
1 liten boks hermetisk ananas i biter - droppes
3 tomater i skiver
1 glass tacosaus (firstprice har minst karber)
125 g hvitost
Eventuelt:
2 løk, hakket
2 gulrøtter, hakket - nei
1 rød paprika i skiver
1 liten boks mais - nei, eventuelt minimais
Småttisene skal få tortillachips til, jeg lager meg ostechips :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.