< Tilbake til oversikten

Frokost og lunsj- forslag trengs

#1

Torleiv sa for siden:

Hei.
Sliter med å få i meg både frokost og lusj og går gjerne hele dagen uten å spise nevneverdig, har dere noen gode tips på noe som er lettvint og raskt og lage som ikke krever mye tid?

Det går greit å ikke spise før middag, men da er jeg ofte knall sulten. Det blir gjerne bare 2 måltider pr dag


#2

Lotta sa for siden:

-Kokte egg, røka laks og majones
-Yogurt naturell med bringebær og linfrø


#3

Gerd sa for siden:

Omelett, laga ferdig kvelden før,
middagsrester,
salat,
ferdiggrilla kylling

osv osv....

Yoghurt er ikke anbefalt på ketolyse :)


#4

nellie sa for siden:

Middagsrester er knall:)


#5

arnakristin sa for siden:

Hei,
Det er slutt på de tidene da man tenker tradisjonell oppdeling av frokost/lunsj/middag. Det er mange her inn som spiser middagsretter til frokost og lunsj.
Linker til inspirasjon:
Oppskriftsdelen av forumet finner du her: forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=45

Hva har du spist til frokost i dag?, forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2494
Hva har du spist til kveldsmat i dag?, forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=3598
Lunsj, forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2495
Hva skal du ha til middag i dag tråden, forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2492


#6

Val sa for siden:

Jeg synes og det er vanskelig å spise frokost, men synes det er bra å drikke en stor kopp med kaffe og eggemelk, hvis du liker det.

Ellers stekte jeg kyllingfile som jeg delte i fire fem biter en kveld, og spiste det til frokost som jeg bare dyppet i litt rømmedressing. Kjempegodt hvis man er av den typen som kan spise hva som helst til frokost. Ellers har jeg stekt slike biter og rullet dem inn i danskepølse og ost også...:D


#7

Lene:) sa for siden:

Hei:) Jeg pleier å lage ostebrød av egg og ost som jeg spiser med masse pålegg og grønnsaker.Godt og enkelt synes jeg:)
Fant oppskriften her inne et sted:

600gram ost
6egg
krydder etter ønske

Legger hele røra utover i en langpanne og steker den i 15min på 225grader. Deler den opp i passende stykker og oppbevarer de i kjøleskapet (kan oppbevares ganske lenge).


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.