< Tilbake til oversikten

Saltinnbakt laks/ørret

#1

Kitt sa for siden:

Fant denne og syns det hørtes spennende ut!:)

Saltinnbakt laks/ørret
En hel laks/ørret med hode, spol og skinn.
1 kg. grovt salt
2-3 laurberblader
hvit pepper
3-4 hvitløkbåter

  1. Strø grovsalt i langpanna
  2. Ta ut innmaten i fisken og fyll den med laurberblader, hvitpepper og hvitløk.
  3. Lukk fisken med litt overlapp, så det ikke kommer salt inn i fisken.
  4. Dekk hele fisken med salt, stekes i ca 30 min. på 200 g. (kommer an på hvor stor fisk du har)
    Når fisken er ferdig er det bare å løfte "saltlokket" av.

Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.