< Tilbake til oversikten

Kjøttdeig på induksjon?

#1

SFA sa for siden:

Fikk en lass med kjøttdeig fra Sverige her før helgen. Har jo selvsagt pakket det om og ikke noen inholdsfortegnelse lenger

Så kan man spise kjøttdeig på induksjonen? Eller er det ofte tilsatt noe som jeg ikke må spise?

Så nemlig at hamburgerne mine fra Sverige hadde glukosesyrrup og potetmel i seg :mad:


#2

Yonah sa for siden:

Kjøttdeig er rent kjøtt, men du skal ikke kjøpe noe som heter farse, for det er spedd mat( spedd med mel/stivelse og melk).

Svensk kjøttdeig inneholder gjerne null salt og null vann som regel og er mye bedre enn den norske.


#3

SFA sa for siden:

Søren da, fant kvitering nå, og det var jo selvsagt farse :(

Men da vet jeg iallefall at norsk, selv om svensk er bedre, går an

Tusen takk for svar :)


#4

Yonah sa for siden:

Står det kun kjöttfärs? I såfall er det rent kjøtt.. Aldri sett spedd farse i sverige jeg, så det er sikkert rent kjøtt. Du ser om det er spedd, for da ser det ikke ut som kjøttdeig..


#5

SFA sa for siden:

Det stod det på kvitteringen. Andre embalasjen kastet jeg jo
Den er mye rødere enn den kjøttdeigen vi har her. Også virker den som den er kverna i tynnere kvern enn den norske
Kjøpt på Maxi Mat. Om det hjelper noe på detektivarbeidet?


#6

Yonah sa for siden:

Det er kjøttdeig, det er jeg helt sikker på. Det at den er så finmalt gjør at den er mye lettere å steke!


#7

SFA sa for siden:

Så da er den good to use da?

Supert og takk for hjelp igjen :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.