< Tilbake til oversikten

Agavesirup vs yaconsirup

#1

Iselilja sa for siden:

Noen som har testet begge disse søtningsmidlene? Hvem synes dere er best?


#2

Arutha sa for siden:

Var det igen som kune svare på denne?
Med det samme jeg skriver her, jeg ser at mange lavkarbo-oppskrifter bruker agavesirup, men det er da masse karber i agavesirupen? :eek:


#3

lifejack sa for siden:

Ja, agavesirup er ikke akkurat lavkarbovennlig, og i hvert fall ikke noe for en atkinsanianer(:p). Og agavesirup er også mye fruktose, som i mine øyne er verre enn glukose, så ville ikke brukt denne, selv om den smaker godt (brukte den da jeg var rå vegetarianer/veganer).
Yacon er bedre, men personlig blir jeg veldig rar i magen av pre- og probiotika, og siden denne inneholder mye inulin (prebiotika), så samsvarer ikke det så bra med meg:(


#4

Arutha sa for siden:

Ok, mange takk for svar lifejack, ikke så lett å orientere seg helt helt hele tiden, når "lavkarbo" er mange forskjellige ting :confused::p


#5

lifejack sa for siden:

Så sant, så sant! Og da er det godt at lavkarbo.no finnes. Elsker dette forumet:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.