bentemor sa for siden:
Vi er nå inne i vår tredje uke av vår ketolyse kur. Og vekten har stagnert!! Jeg har i den siste uken eksperimentert mye med oppskrifter jeg har funnet på amerikanske sider med brød og muffins med linfrømel som basis (0g karbohydrater , 34g fiber). Dette har gitt gode produkter og alternativer til lunsj og kveldkos, men de inneholder også dessverre kunstig søtningsmiddel (jeg har brukt splenda som inneholder maltodekstrin ).
Jeg har nå en mistanke om at splenda kan være årsaken til at vi har stagnert, men når jeg har tester urinen med ketostix så har den blitt rosa.
Mitt spørsmål til dere er; hvis splenda for oss er en party-stopper vil dette synes på ketostixene? Vil de forbli hvite? Eller er vi fortsatt i ketolyse, men maltodekstrinen virker på en måte som motvirker ketolyse effekten?
Hvordan finner jeg ut hva som stagnerer vår vektnedgang uten å bruke flere uker på dette? Hadde vekta kun stagner for en av oss så hadde jeg kanskje sett på det som naturlige individuelle forskjeller, men at vi stagnerer begge to samtidig etter 1uke på kureren. Den vekker mistanke hos meg. (Begge gikk ned 2kg første uka, deretter har vi stått stille)
Ellers har vi spist egg og bacon til frokost, lunsj; lavkarbosuppe evt kylling (+ noen grønnsaker, nøtter som snacks), middag; kjøtt og frosne grønnsaker, evt kveldskos; lavkarbo muffins, spekemat, scampi osv. Vi drikker også mye vann - 2-4L om dagen.