< Tilbake til oversikten

Laks- og scampisuppe

#1

Gerd sa for siden:

Laks og scampi-suppe

500 g laks, skinn- og benfri, i biter
200-300g ferdigkokt scampi
200g blomkål og brokkolibuketter (jeg brukte en pakke frossen som jeg tinte først)
2 løk, grovhakket
½ purreløk, i tynne ringer
1 l fiskekraft (vann og fiskebuljongterninger)
250 g cherrytomater, delt i to eller fire
1-2 ts tørka gressløk
salt og pepper

Slik gjør du:
Fres blomkål, løk og purreløk i en kjele med en god kladd smør.
Ha over fiskekraften, kok opp, og smak til med salt og pepper.

Ha laks, scampi og tomatene i suppen, og kok opp.
Trekk kjelen til side, strø over gressløk og ha på lokk
La suppen hvile i 4-5 minutter. (skal ikke koke)

[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=2061&amp;albumid=130&amp;dl=1267808934&amp;thumb=1[/img]


#2

nellie sa for siden:

deilig vettu!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.